De Cardcetera adventskalender

1 december, de tijd van de adventskalender is begonnen. Misschien heb jij er ook wel een thuis – bijvoorbeeld met iedere dag een chocolaatje achter een deurtje, of een zelfgemaakte die je van een postvriendin hebt gekregen met iedere dag een kleinigheidje. Zelf heb ik er een van Rituals – die ik nog wel moet terugvinden in een van de vele verhuisdozen!

Cardcetera’s adventskalender op Facebook

Maar vandaag begint ook Cardcetera adventskalender op Facebook – voor de eerste keer dus ik vind het zelf ook heel spannend. Zeker ook omdat de helft van de teksten niet door mij wordt geschreven, maar door Edith – die op dit moment ook voor een deel het beheer van de Facebook-pagina doet. Heel leuk en ik kijk er dus zelf ook naar uit om te lezen waar Edith jullie (en mij!) mee gaat verblijden.

Adventskalender - een lichtje in de donkere maand
December – maand van de lichtjes. Foto door Peter HersheyUnsplash

Surprise!

Wat je kunt verwachten? Dat verklappen we dat natuurlijk niet helemaal. De verrassing is deel van de charme van de adventskalender toch? Iedere dag verschijnt er een bericht – soms een kaartje met een gedachte erbij, soms een leuke aanbieding op een merk, een soort kaart, misschien wel een dagje gratis verzending. Voor ons is dit ook voor het eerst – dus wij zijn ook heel benieuwd wat deze kalender precies zal inhouden. Jij ook? Volg dan vooral de berichten! En let op: de aanbiedingen zijn steeds voor korte tijd geldig – dus wacht niet te lang, want dan kan het deurtje al weer dicht zijn.

Op het blog zal ik links plaatsen naar de berichten op Facebook – waar dat mogelijk is en zodra ik er tijd voor heb. Dat zal niet dagelijks zijn, aangezien ik nog altijd druk ben met de verhuizing. Dus wil je niets missen, volg dan vooral goed de Facebook-pagina.

1 december – het eerste deurtje!

Het eerste deurtje is nu open en hierachter vind je… een korting van 50% op  alle Cardcetera Quotes kaarten! Deze aanbieding is een hele week geldig, dus tot en met donderdag 7 december om 23.59u. Wacht je nog even op de volgende aanbieding om te combineren? Of pak je de kans om de laatste exemplaren van sommige Quotes-kaarten nu te kopen?

2 december – Astrids favoriete Quotes-kaart

3 december: Marieke ten Berge

Eindelijk te koop bij Cardcetera: kaarten van Marieke ten Berge. Ook deze shop je tot en met donderdag 7 december met een leuke introductiekorting!

Search for

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *