Een uitbreiding van The Dutch Connection

Nadat Sharon van Snailmailshop haar eerste bestelling plaatste bij Cardcetera, omdat ze de Cardcetera Cards wilde gaan verkopen in haar shop, is er een leuk contact tussen ons ontstaan. Dit zorgde er onder andere voor dat we blogvriendinnen werden. Maar daar houd het niet bij op! Sharon heeft grote plannen voor The Dutch Connection!

Nog meer veranderingen

Strandhuisjes

Zoals jullie allemaal hebben kunnen volgen, ben ik op zoek naar nieuwe wegen voor Cardcetera. Dat betekende onder andere dat er de nodige kaarten verdwenen. Een tijdje geleden begon ik ook na te denken over een afscheid van The Dutch Connection. Het is een serie die ik met veel liefde ben begonnen – maar die niet langer echt mijn grootste passie is. En nu… nu heb ik iemand gevonden die hier wel weer alle energie en creativiteit in kan en wil stoppen. Vanaf november 2017 zal Sharon de kaartenlijn met oer-Hollandse motieven gaan voortzetten. Om die mijlpaal te vieren, is vanaf vandaag een gezamenlijke, nieuwe kaart in de serie te koop. Misschien ken je de kaart wel – Naomi heeft deze ooit ingestuurd voor de fotowedstrijd. Mooi rond: ooit begon ik The Dutch Connection ook met een foto van een fotowedstrijd!

Tot en met 31 oktober kun je de nieuwe kaart bij ons allebei kopen – vanaf 1 november alleen nog bij Snailmailshop.

Begin van The Dutch Connection

Ik begon in 2013 met The Dutch Connection, vanuit mijn liefde voor Postcrossing – een postproject waarbij je kaartjes stuurt naar een onbekende en van een (andere) onbekende een kaartje terug krijgt. ‘Ik vond zelf de typische toeristenkaarten niet zo mooi. Maar veel buitenlandse postcrossers vragen daar juist om. Daarom besloot ik zelf een kaartenlijn te beginnen. Typisch Nederlandse plaatjes, maar dan met een originele twist. En: met een speciaal voor Cardcetera ontworpen achterkant in Delfts Blauw.’

The Dutch Connection – oer-Hollands!

Een nieuwe eigenaar betekent nieuwe inspiratie

Met de kaart die op 1 oktober uitkomt erbij bestaat de serie inmiddels uit 20 verschillende kaarten. De reeks is populair en er is veel vraag naar uitbreiding. Astrid: ‘Voor mij werd het steeds lastiger om nieuwe, originele invalshoeken te bedenken. Maar mijn hart ligt wel bij de serie. Toen ik met Sharon in contact kwam en zij aangaf dat ze de serie graag wilde voortzetten, was ik dan ook meteen enthousiast! Om het mooi af te sluiten, vond ik het idee van een kaart die we samen uitbrengen erg leuk. En ik had al een prachtige foto liggen van Naomi Jansen. Dit was ooit een inzending voor een fotowedstrijd die ik organiseerde, maar helaas won ze net niet. De serie is ook ooit begonnen met een fotowedstrijd – dus voor mij is de cirkel zo mooi rond.’

Echte post is zoveel leuker

Sharon is erg enthousiast om de lijn voort te zetten en kan niet wachten om hier mee aan de gang te gaan. Sharon: ‘Ik ben al druk bezig met het zoeken van mooie beelden voor de eerste uitbreiding. Snailmailshop staat natuurlijk voor alles wat met echte post te maken heeft en Postcrossing valt hier natuurlijk ook onder. Ik vind het belangrijk om ook een gedeelte exclusieve dingen in mijn shop aan te bieden, dus een eigen kaartenlijn past hier perfect bij.’

De eerste sfeerfoto’s van The Dutch Connection

Uitbreiding volgt snel

Tot en met 31 oktober is The Dutch Connection nog te krijgen bij Cardcetera, daarna zal Sharon het stokje helemaal overnemen. Astrid: ‘ik ben nu al heel benieuwd wat Sharon allemaal voor prachtige kaarten gaat uitbrengen.’  Sharon: ‘De eerste kaarten verwacht ik dit jaar nog aan de shop toe te voegen. Houd daarom onze Facebookpagina goed in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft. De kaartenlijn zal ook beschikbaar zijn voor wholesale, dus andere webshops kunnen deze ook bij mij inkopen.’

Sharon, ik wens je nu al heel veel succes met de uitbreidingen en de verkoop van de kaarten! En voor iedereen die de kaarten nog wil kopen: tot en met 31 oktober vind je ze nog bij Cardcetera!

Search for

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *