Mijn favoriete online kaartenwinkels

Ja lieve mensen – het is bijna zo ver. Ik denk dat de deuren 25 of 26 maart echt dicht gaan – de uitverkoop is zo snel gegaan! Ik dacht oorspronkelijk dat ik pas rond mei dicht zou gaan. Maar er is nog maar zo weinig over, dat gaat het niet worden. Dus als je nog wat wil: wees er snel bij! Maar is er niets meer van je gading bij, dan help ik je op weg. Met een overzichtje van mijn favoriete online kaartenwinkels!

Nederland: Postzegelerop.nl

Veel Cardcetera bij Postzegelerop.nl

Danny en Christa begonnen hun webwinkel een paar na maanden na mij, in september 2011. Ze hebben een groot assortiment en vooral ook heel aantrekkelijke prijzen. Voor de Postcrossers onder ons een paradijs. En je vindt hier ook een groot keuze aan Cardcetera Cards  en ook heel veel Quotes kaarten. Mocht ik nog met nieuwe komen, dan zal Danny deze waarschijnlijk ook gaan verkopen. En niet onbelangrijk: Danny en Christa zijn echt super aardig. Ik weet zeker dat je bij hen een goede service krijgt, ook niet onbelangrijk.

Overigens: je vindt de Cardcetera Quotes kaarten ook bij kaartenwinkels Hip & Stip en snel ook bij Postcards from Essie!

Nederland: Polkadotstationery

Eigen merk van Polkadotstationery – lief toch?

Deze webwinkel is er nog niet zo lang. De eigenaresse ervan ken ik al wel lang -ze kocht al veel kaartjes bij mij 🙂 Ik heb hier zelf inmiddels al besteld en daar ben ik heel enthousiast over. Goed en leuk ingepakt en snel verstuurd. En belangrijker nog: super leuke, originele ansichtkaarten. Ik ga deze shop zeker volgen, want ik ben erg benieuwd hoe de eigen lijn verder gaat groeien.

Duitsland: Briefpapiershop

Les Essentielles – ook te koop bij Briefpapiershop

Bij Briefpapiershop bestel ik al heel lang kaartjes – vooral van Edition Gollong heeft Sandra enorm veel op voorraad. Ook de prachtige serie van Les Essentielles verkoopt deze kaartenwinkel; toch wel mijn favoriete serie van dit merkt. Er is eigenlijk maar een nadeel: je moet soms veel geduld hebben. De levertijd kan zo maar 3 weken zijn, soms is de winkel ook ineens dicht voor langere tijd. Maar hé, in ruil daarvoor krijg je wel een enorme keuze en ook niet onbelangrijk: de prijzen van Edition Gollong zijn hier echt laag. Dus gewoon op tijd bestellen en dan meteen een leuke voorraad – kun je weer een tijdje vooruit.

Frankrijk: Arret-sur-Image

Dit is wel mijn paradijs. Echt alles wat nog leverbaar is van Edition des Correspondances kun je hier kopen. De prijzen zijn soms wat hoger, maar als je meer bestelt krijg je korting (wordt automatisch verrekend) én wordt er gratis verzonden. Ook kaartjes die in Nederland niet in te kopen zijn, kun je hier vinden. De nieuwe kaarten komen altijd snel online in deze shop – dus als je ze gaat volgen, weet je het ook snel als er weer wat nieuws beschikbaar is. Wat ook gevaarlijk is – voor ik het weet zit ik namelijk weer te bestellen…

Nederland: Studio Draak, IsaBella en Marieke ten Berge

Ik eindig met drie kaartenwinkels waarvan ik de eigenaren super vind, die ik bewonder en waarvan ik de kaartjes uiteraard prachtig vind. Studio Draak (mijn Rotterdamse vrienden!) verkocht ik al een tijdje en eigenlijk alles wat ze maken vind ik mooi. IsaBella en Marieke ten Berge voegde ik pas net toe aan de shop – de kaartjes zijn prachtig en vlogen ook echt de winkel uit. Gelukkig hebben ze allemaal ook een webshop – dus ik zou zeggen ondersteun deze makers van prachtig Dutch Design. Stuur de kaartjes de wereld in en maak ze zo nog bekender.

Stoere koppen – een van mijn favorieten van Studio Draak

Search for

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *