Valentijnsdag – wie verras jij met een verrassingsset liefde?

Lieve mensen – het is bijna #Valentijn. Ja ik weet het – commercieel enzo – maar ik vind het toch zelf ook altijd een super mooie dag. Gewoon omdat je iedereen even mag zeggen ‘ik vind jou lief, leuk, bijzonder, prachtig en ook nog geweldig.’ En dan kun je wel zeggen dat je dat ook prima op een andere dag kunt doen – maar doe je dat ook? Laat mij je een handje helpen met de verrassingsset liefde.

Verrassing met de post

Misschien wil jij dit jaar dat ook wel tegen iemand zeggen – of iemand een kleinigheidje sturen. Of misschien wil je zelf zeker weten dat je iets krijgt die dag. Ik heb daarom iets bedacht! Een verrassingsset liefde – vol met kaartjes die volgens mij iets te maken hebben met de liefde. Tussen en voor mensen. De set kost 10 euro – inclusief verzending. Naar Nederland – of naar waar je maar wil. Ja dat lees je goed: 10 euro inclusief verzending naar waar je maar wil. De set bestaat uit 7 kaartjes, plus nog een mooi extraatje en een handgeschreven (cadeau)kaartje.

Voor een ander – of voor jezelf

Jij mag kiezen: een set voor jezelf, of voor een ander. Je kunt de set naar jezelf laten sturen – dan doe ik er een lief kaartje bij gericht aan jou. Of ik stuur de set naar een vriend, vriendin, moeder, dochter, tante – wie je maar wil en ook dan doe ik er een lief kaartje bij. Met jouw naam erbij – of niet, als je anoniem wil blijven.

Bestellen: uiterlijk 10 februari

De verrassingsset bestellen kan via een mail of een berichtje hier op de pagina. Dit kan tot en met zaterdag 10 februari; 12 februari moet je betaling ook binnen zijn. Ik verstuur alles op 13 februari en hopelijk *fingers crossed* komt het op tijd binnen: op de 14e.

Wil je dat de kaartjes naar het buitenland gaat? Dan kan ik het eventueel ook eerder opsturen. Of wil je de kaarten zelf voor Valentijn gebruiken? Ook dan kan ik het in overleg eerder opsturen.

Deze kaartjes liggen klaar – wie weet zitten ze in jouw set!

Winnen?

Ik ga ook één verrassingsset weggeven. Wat je moet doen om deze te winnen? Bekend maken dat je dol bent op kaartjes. Bijvoorbeeld door een leuke foto plaatsen op Instagram, met #cardceteralovespostcards. Tag mij dan ook even (@cardcetera). Of zet een leuke foto op Facebook over kaartjes. Reageren op dit blog of de link van dit blog delen telt natuurlijk ook. En uiteraard mag je ook even op Facebook reageren – daar deel ik deze actie uiteraard ook. 11 februari kies ik een winnaar! En win jij, dan mag je ook kiezen of je de set voor jezelf wil, of voor een ander.

 

De set staat niet in de shop – je moet me even mailen of een berichtje sturen op Facebook. Betalen kan gewoon via iDeal, met een betaallink.
De foto’s geven je een idee van wat er in deze set zit. Dit is niet alles en het is een voorbeeld – maar dan weet je welke soort kaarten erin zitten.

Search for

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *