Verrassingspakket: Dutch Design

Tijdens de zomer heb ik heel veel nagedacht over wat ik voor leuke nieuwe dingen kon bedenken voor Cardcetera. Een van de dingen die steeds door mijn hoofd spookte, waren verrassingspakketten. Ik was een beetje van dat idee afgestapt, omdat veel van jullie aangaven dat je liever zelf door de winkel gaat. Maar toch… ik heb zo mijn redenen voor dit idee.

Laat je verrassen!

De eerste reden is dat ik denk dat veel van jullie bepaalde merken goed kennen en dan steeds die merken ook kopen. Dat mag natuurlijk – niks mis mee. Maar er zijn nog zo veel andere mooie merken! Alleen hoe ontdek je die? Want er zijn nogal wat pagina’s in de webwinkel door te struinen voor je alles gezien hebt… is je mandje denk ik al vol genoeg. En ben je zo een uur verder

En dat is meteen een ander punt. Ik wil heel graag laten zien hoe makkelijk het eigenlijk is om even een kaartje te sturen – mits je maar genoeg leuke kaartjes op voorraad hebt. Want voor mij blijft een kaartje toch echt leuker dan een Facebook-berichtje of een appje. Het is net even wat meer aandacht, wat persoonlijker. Maar voor andere mensen – ik schreef er al over in mijn bericht over de 101 redenen – is het idee van een kaartje sturen ouderwets en / of ingewikkeld. Want je moet er aan denken. En je moet wat op voorraad hebben. Plus het moet ook nog bij de persoon of de gelegenheid passen.

Een vooraadje kaarten: een goed idee!

Verrassingspakket rondom een thema

En toen dacht ik ‘wat nou als ik er voor zorg dat deze twee dingen samen komen? Als ik mooie verrassingspakketten maak rond een thema met kaarten die prachtig zijn, misschien soms onbekend en soms juist niet? Die je voor veel momenten kunt gebruiken.’ Een idee was geboren – nu moest ik het nog gaan uitvoeren 🙂 En dat is precies waar ik de afgelopen weken mee bezig ben geweest.

Dutch Design!

Het eerste verrassingspakket is vanaf nu te koop en het thema, het kon niet anders in deze laatste maand van The Dutch Connection bij Cardcetera: Dutch Design! Met alleen maar kaarten die ontworpen zijn door Nederlandse illustratoren, fotografen en ontwerpstudio’s. De inhoud? Dat is dus echt een grote verrassing! Het enige dat ik je ga vertellen is hoeveel kaarten er in de set zitten. En: dat deze set meer waard is dan je er voor betaalt. En als laatste: dat ik de sets pas vanaf 18 oktober kan versturen – omdat er kaarten inzitten die helemaal gloednieuw zijn! Dus nu nog niet te koop in de webwinkel (en nee – in het verleden zijn ze ook nog niet te koop geweest). Dat komt wel – snel ook nog!

Search for

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *