Afscheid nemen – winactie: de laatste sets met Cardcetera Cards

1 september was de laatste dag dat je een hele berg Cardcetera Cards voor het laatst bij Cardcetera kon bestellen. En dat deden jullie ook massaal – zo massaal dat ik ging twijfelen of het wel de juiste beslissing was geweest! Maar ik denk dat de prijs ook wel een belangrijke factor was… Het goede nieuws is dat er een aantal andere webwinkels is waar je de kaarten voorlopig nog kunt blijven kopen: Postzegelerop, Snail-Mail shop en Hip & Stip kaarten hebben nog het nodige besteld. Dus heb je nou toch spijt: je hebt nog mogelijkheden! Zelf bied ik een aantal kaarten ook nog aan via de card treasuries (themasets). En… via deze leuke winactie!

Laatste verkoopdag

Het voelde wel een beetje gek voor mij – die laatste verkoopdag. Er zitten kaarten bij die ik al sinds ik met mijn eigen kaartenlijn begon in het assortiment heb. Sommige zijn gemaakt door mijn man, andere door vriendinnen. Maar ik voel aan alles dat het tijd is voor nieuwe wegen en dat betekent ook oude wegen afsluiten. Je kunt je tijd maar een keer besteden en door alles te willen blijven doen, doe ik juist veel dingen half. Ik begon ooit met Cardcetera Cards omdat ik graag voor een leuke prijs mooie kaarten wilde aanbieden. Fotokaarten – want die vond ik toen het mooiste. Buiten Nouvelles Images en Art Unlimited kende ik alleen niet zo veel merken met mooie, algemene, niet al te toeristische fotokaarten. En dus begon ik zelf een merk en een kaartenlijn. Later ontdekte ik de kaarten van Bildreich en Skowronski & Koch – ook prachtige fotokaarten! En met een uitgebreide collectie – veel uitgebreider dan ik zelf ooit kan aanbieden. Naast de algemene kaarten maakte ik ook series – The French Connection, The Dutch Connection en met twee leuke, enthousiaste dames ook nog de Motivation-serie (ontworpen door Cecile) en de Words-collectie (ontworpen door Naomi).

Perfecte serie

En toch… toch merkte ik dat voor mij de perfecte serie er nog niet bij zat. Eigenlijk kwam de Word-collectie het dichtste bij – mooie typografie, gecombineerd met een mooie foto. Maar als ondernemer moet ik natuurlijk ook kijken naar hoe iets verkoopt en daar ging het toch mis. Maar het idee was er: foto + tekst + mooie opmaak. En dat zorgde uiteindelijk voor de Quotes-collectie, die ik samen maak met Cora. Een serie waarvan ik nu denk ‘ja, dat is het.’ Tuurlijk er zijn veel andere uitgeverijen die ook zo’n collectie hebben – maar toch denk ik dat de serie van Cardcetera net anders is. En daarom is dit ook de serie waar ik de komende tijd mijn energie in stop. Of ik dan nooit meer wat anders ga uitbrengen? Tuurlijk wel. Op de korte termijn komt er nog spannend nieuws rondom The Dutch Connection – maar daarover een volgende keer meer!

Afscheidscadeautje

Maar ja, dat afscheid dus. Ik schreef op Facebook al dat het toch gek was, die laatste dag, de kaarten offline halen. Klinkt misschien gek, omdat het natuurlijk mijn keuze is. Maar toch. Iemand vroeg me of ik een manier had bedacht om afscheid te nemen. En ineens wist ik het: ik geef lekker nog wat sets weg met die kaarten! Want bij een afscheidsfeestje horen gewoon cadeautjes en die geef ik weg via deze winactie.

Ik geef via het blog 2 sets weg – die dus bestaan uit alle kaarten die nu uit het assortiment zijn gegaan. Hoe jij zo’n set kan winnen? Simpel! Even reageren op dit blog. Bijvoorbeeld door te laten weten welke kaart jij zult gaan missen. Of welke juist niet. Of door je favoriet met ons te delen. Doe dit voor maandag 18 september – 18 september maak ik in de loop van de dag de winnaars bekend.

Meer kans maken? Via Facebook geef ik nog eens 2 sets weg en ook via Instagram kun je 2 sets winnen. Maar let op: per persoon maximaal een set. Je kunt dus voor meer kans op meer plekken meedoen aan deze winactie, maar je kunt niet meerdere sets winnen.

Search for

10 gedachten over “Afscheid nemen – winactie: de laatste sets met Cardcetera Cards”

  1. Ik ben net nog eens door de hele collectie gegaan. Toen je een tijd geleden aankondigde dat de kaarten eruit gingen, dacht ik dat ik daar niet zo veel aan zou gaan missen. Nu zie ik dat ik toch wel heel veel kaarten voor postcrossing heb gebruikt: de volkswagenbusjes, de voordeuren, vinyl, het brood, de stroopwafels en de kopjes thee.
    Ik zal er wel weer andere voor vinden. Maar er zijn er toch heel wat door de wereld gegaan.
    Welke ik persoonlijk zal missen is dat weggetje in de mist. Stukje jeugdsentiment denk ik . Jij hebt me die kaart ooit toegestuurd. Daar ben ik blij mee !

    1. Het weggetje is er voor nu nog – maar hoe lang nog… De volkwagenbusjes blijven tot de voorraad op is – dat zal ook niet meer heel lang duren denk ik. De kopjes thee zijn er voorlopig nog wel. Toch nog goed nieuws 😉

  2. Je hebt groot gelijk, soms is het gewoon tijd om alles is onder de loep te nemen en nieuwe keuzes te maken. Geen idee welke kaart ik ga missen of ik het leukste vind, maar zo een set winnen is altijd leuk

  3. Ik vond de cardcetera kaarten altijd leuk om te sturen maar ook om in te lijsten. Het volkswagenbusje, de camera’s en de koffers, maar ook de paraplu’s en die mooie veer, ze zijn en blijven mooi. De katten serie vind ik ook zo mooi. Gelukkig heb ik er nog wat van sommigen en natuurlijk vinden we ook weer vervangende kaarten hiervoor…. ❤️

  4. Ik zal ook de stroopwafels op de koffie gaan missen. Altijd leuk om uit te leggen waarom we dat doen. Birdhouse is in de winter een favoriet maar je nieuwe lijn met de quotes vind ik absoluut een topper. Veranderen mag, kan en moet eigenlijk want ieder mens wordt wijzer en kijkt anders tegen dingen dus een nieuwe kaartlijn is prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *